SUP – Vad är det?

SUP är ett fenomen som har blivit mycket uppmärksammad världen runt. Stand Up Paddleboard fungerar som så att en person står på en paddelbräda och paddlar sig framåt med en paddel.
Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du använda din SUP i de flesta vattentyper och drag. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att bruka din Stand Up Paddleboard, beroende på vilken vattentyp som du har din SUP i.Stand-Up Paddle Board – buy inflatable SUP online | watersport.eu
Stand Up Paddleboard
När du ska utöva SUP är det viktigt att välja en relevant paddle board. Du kommer att märka stora skillnader med SUP om du har valt en paddle board som passar perfekt för din SUP aktivitet. Paddelbräda finns i hårt material eller som upplåsbar. Till synes är båda alternativen lika, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddelbräda är gjord för högre fart, har ett starkare glid och är fördelaktig om du inte vill fylla upp din paddleboard varje gång och vill ut i vattnet snabbare. Den stora fördelen med en uppblåsbar paddleboard är att den tar lite plats och att du kan ta med den överallt och prova på nya SUP möjligheter dit du reser.
SUP – SUP Yoga
Inom SUP kan du göra det mesta och med den specialdesignade paddelbrädan är möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på en paddleboard. Träningsformen SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationen av balans och styrketräning på stilla vatten.
Stand Up Paddle Stockholm
SUP är väldigt populärt i Stockholm. I många av Stockholms vattendrag har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddle Stockholm runt. SUP är en hobby som är till för både unga och gamla och som förmedlat en kul träningsform och aktivitet att göra när det är skinande Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Paddleboard ett bra val som passar för alla åldrar https://stockholm-sup.se.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*